بزودی . . .
پیراشکی بادمجان و مرغ:
دسر هلو
خوراک فلفل دلمه ای و بادمجان
پیراشکی بادمجان و مرغ:
دسر هلو
خوراک فلفل دلمه ای و بادمجان
مواد لازم برای کوکو هویج و سیب زمینی:
هویج: 150 گرم
سیب زمینی: 300 گرم
تخم مرغ: دو عدد
پیاز خلالی خرد شده : دو قاشق
پیازچه خرد شده: 2 قاشق
آرد سوخاری: دو سوم پیمانه
زردچوبه و نمک و فلفل: کمی
مواد لازم برای سالاد مرغ و قیصی:
پیاز: یک عدد کوچک
ساقه کرفس: 100 گرم
سینه مرغ: 400 گرم
کاهو: 4 برگ
برگ قیصی: دو سوم پیمانه
کشمش: 3 قاشق
پیازچه خرد شده: 3 قاشق
تخمه آفتابگردان: 2 قاشق
روغن مایع و نمک و فلفل سیاه: کمی
مواد لازم برای سس کاری:
سس مایونز: 4 قاشق
خامه: 2 قاشق پر
پودر کاری: یک قاشق
آب لیمو تازه: یک قاشق
نمک: کمی
کلم بروکلی: 300 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
گردو خرد شده: 3 قاشق
پیاز سرخ شده: 3 قاشق
پیاز رنده شده: 1 عدد
جعفری خرد شده: 2 قاشق
آرد: 1 قاشق
نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه: کمی
ژامبون : 4 ورق کوچک
قارچ: 4 عدد
کنسرو ذرت: 2 قاشق پر
نان تست: 4 عدد
فلفل دلمه ای رنگی: 6 خلال نازک
تخم مرغ: 2 عدد
کره: کمی
ژامبون ها را خیلی کم تفت دادم، تخم مرغ ها را در کره نیمرو کردم (بهتر است نیمرو را هم نزنید و زرده درسته بماند) قارچ ورق شده و فلفل دلمه ای وذرت را با هم کمی تفت دادم.
نان های تست را در ظرفی گذاشتم و مواد آماده شده را به صورتی که میبینید روی نان ها گذاشتم
پیاز: نصف یک عدد
قارچ: 250 گرم
فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
کلم بروکلی: یک بته کوچک
سیب زمینی: یک عدد متوسط
ذرت: یک پیمانه
خامه: دو قاشق غذا خوری پر
روغن زیتون: چند قاشق برای تفت دادن سبزیجات
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کدو : 4 عدد
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز نگینی خرد شده: یک عدد
قارچ: 100 گرم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق
زردچوبه: کمی
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
به: یک کیلو
شکر: 700 گرم
آب: 5 لیوان
آبلیمو: دو قاشق
لبو
سرکه انگور
شلغم: نیم کیلو
سیب زمینی: یک عدد متوسط
هویج: دو عدد
قارچ: 100 گرم
جعفری خرد شده: 4 قاشق پر
عصاره مرغ: دو عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای (ترجیحا قرمز): یک نصفه
آب: 4 لیوان
روغن زیتون: 2 قاشق
کره: 25 گرم
لیمو ترش: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل: نیازی نیست